Prodimed dieet

Prodimed en uw voedingsdeskundige bieden U een uniek en effectief behandelprogramma aan, om blijvend van uw overgewicht af te komen. Voor u met het dieet start ga ik met U de meest gunstige periode na ( de minste stress, de minste onvoorziene gebeurtenissen) en bepalen we samen U streefgewicht. Daarna vult U een medische gezondheidsverklaring in zodat we kunnen zien of het verantwoord  is om te starten met het dieet. En bespreken we uiteraard de kosten die afhankelijk zijn van de fase waarin U gaat starten.

Terwijl uw afvalt blijft uw huid mooi en strak. Prodimed is een medisch onderbouwd dieet waarmee u gemakkelijk en zonder hongergevoel uw streefgewicht kunt bereiken.

 

Afvallen met Prodimed betekent:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Geen verlies van spiermassa
  • Geen jojo effect
  • Medisch onderbouwd
  • Gemakkelijk en comfortabel
  • Geen hongergevoel
  • Geen vermoeid gevoel

Prodimed werkt met verschillende fasen die in stappen zal worden opgebouwd. Bij elke stap zal U een faseformulier ontvangen met alle specifieke richtlijnen voor die stap. U dient voor het slagen van U dieet deze richtlijnen strikt op te volgen en elk formulier goed te lezen. Soms zijn er minimale maar essentiële verschillen.

Belang van begeleiding

Prodimed is geen dieet dat verkocht word in de supermarkt, de begeleiding is erg belangrijk. Als er dingen niet lekker gaan kan ik U altijd adviseren en indien nodig ondersteunen. En de stok achter de deur blijkt voor heel veel mensen toch ook het beste te werken. U word wekelijks gewogen, de diversen percentages worden gemeten en we bespreken de eventuele blokkades. Uiteraard is er alle ruimte voor vragen.

Het behoud van het gewicht is zeker haalbaar als U bereid bent over te gaan tot een andere wijze van voeding en of leefstijl. Ook nadat U het streefgewicht heeft behaald kan ik U indien gewenst blijven ondersteunen.

 

Meer Informatie

Maak nu uw afspraak

klik hier

Maak nu uw afspraak

klik hier