Wie ben ik

Ik ben Miranda Teeuwen (1964). Vanaf 1996 ben ik met veel plezier werkzaam als natuurgeneeskundig- en massagetherapeut. Ik werk als zelfstandig therapeute en ik geef wekelijks les aan groepen zwangeren en leer ouders hun baby te masseren.

Holistische visie

Het is mijn overtuiging dat in het leven alles met elkaar samenhangt (holistische visie). Dat maakt de speurtocht naar de onderliggende verbanden in mijn werk dan ook heel erg boeiend en gevarieerd. Geen enkele cliënt is hetzelfde. Mijn werkwijze is gebaseerd op oprechte betrokkenheid bij en persoonlijke aandacht voor mijn cliënten. Ik zie mijn werk als mijn grootste hobby.

Scholing

Ik heb in 1997 mijn 4-jarige HBO-opleiding tot holistisch therapeute afgerond bij Holos in Diemen. Daarnaast heb ik vele andere cursussen en opleidingen gevolgd zoals fytotherapie, kinesiologie, bach bloesems, kleurenpunctuur, de docentopleiding zwangerschaps-yoga en Shantala babymassage en nog heel veel meer. Ik ervaar het als een enorme rijkdom uit deze bronnen te kunnen putten om een cliënt zo gericht mogelijk te helpen.

Hoe werk ik

De mens staat centraal

Het lichaam heeft van origine een zelfgenezend vermogen. Dit natuurlijk herstel kan stagneren door zaken van buiten af, zoals problemen en emoties. Daardoor kunnen lichamelijke klachten ontstaan.
Als natuurgeneeskundig therapeut kijk ik bij het stellen van de diagnose niet alleen naar de symptomen van de cliënt. Juist de oorzaak van de problemen wordt onderzocht. Hoe heeft deze cliënt ziek kunnen worden? Hierbij geldt het uitgangspunt dat ieder mens uniek is. Dezelfde klacht bij twee verschillende mensen kan een geheel andere oorzaak hebben en dient dus ook verschillend behandeld te worden.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens een eerste persoonlijk gesprek zal ik proberen een zo volledig mogelijk beeld van u te krijgen. Met behulp van de touch for health methode zal ik de nodige testen bij u afnemen. De touch for health is een spiertestmethode. Ik kan er ook voor kiezen een diagnose te stellen met behulp van voetreflexologie. Aan de hand van de testuitslagen, uw verhaal en uw klachten bespreek ik met u met welke behandelmethode het beste resultaat te verwachten is.

Maak nu uw afspraak

klik hier

Maak nu uw afspraak

klik hier