Young Living  daar word ik heel blij van

Ik ben voor de zomervakantie in aanraking gekomen met de etherische olieen van YOUNG LIVING. En ben nog altijd onder de indruk van de werking daarvan.

Ik had in het verleden wel al eens iets gedaan met etheriesche olieen, maar eigenlijk zonder veel resultaat. En dan nu blijkt dat ik bij mezelf en heel veel andere hele mooie resultaten daar mee boek. De kwaliteit van het product blijkt in deze dus wel heel erg belangrijk. Ik ben begonnen met een startset waar 11 verschillende olieen inzitten en een diffuser. Een natuurlijke uitbreiding van het ehbo kastje , wat in ieder gezin eigenlijk niet mag ontbreken . Je kan er zoveel goeds mee doen ! Blauwe plekken, hoofdpijn, weerstand, gemoedstoestand, darmklachten, infecties, slaap problemen , pijnlijke spieren en gewrichten en nog heel heel veel meer. Gewoon teveel om op te noemen. Uiteraard vervangt het geen arts, maar we kunnen wel heel veel doen om zelf ons herstel te bevorderen, en op een natuurlijke manier .

……En natuurlijk kost dat geld, maar onze gezondheid moet op nummer 1 staan…..

Verder zat er bij de set ook een hele mooie diffuser. Ik ben afgelopen zomer met de diffuser de strijd met de muggen, wespen en andere vervelende beestjes uit mijn huis aangegaan, YES 1-0 en dat terwijl ik iedere zomer opgegeten word door de insecten.

Maar ook een olie in de diffuser bij slaapproblemen heeft zijn dienst al diverse malen bij mensen bewezen. Of om energie op te wekken bij b.v het maken van huiswerk. Of een ontspannende olie in de diffuser in de speelkamer van de kids. Kortom er is zoveel mogelijk om het allemaal een stuk makkelijker, rustiger en of minder pijnlijk te maken.

En dan te bedenken dat YOUNG LIVING naast deze mooie startset nog heel veel mooie olieen en andere producten heeft . Ik word er stiekum een beetje hebberig van.
Heb ik je nieuwsgierigheid gewekt , en wil je ook eens kennismaken met de mogelijkheden van de YOUNG LIVING olie ?

Maak gerust een afspraak hier . Dit jaar worden de consulten nog door vele ziektekostenverzekeringen vergoed.

young-living-pdf