Zwangerschaps yoga

Sinds je in blijde verwachting bent , zul je je ongetwijfeld al eens afgevraagd hebben hoe jouw bevalling zal verlopen. Niemand kan je dat vertellen, maar je kunt je er wel heel goed op voorbereiden ! De zwangerschapsyoga is er op gericht het lichaam soepel en ontvankelijk te maken voor de geboorte van de baby. Vertrouwen en ontspanning zijn sleutel woorden en kunnen dan ook een belangrijke bijdrage leveren aan een prettige zwangerschap en een soepele bevalling. Zwangerschapsyoga betekent niet dat je een handleiding krijgt voor een pijnloze snelle bevalling. Je leert de mogelijkheden van je lichaam kennen en bouwt daarmee zelfvertrouwen op om jouw bevalling zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. Tijdens de lessen word veel aandacht besteed aan het leren ontspannen, de ademhaling, versterkende yoga oefeningen en word gewerkt aan de voorbereiding op de bevalling, zoals het opvangen van de weeën en de pers technieken. Verder krijg je veel praktische tips voor de zwangerschaps periode en de periode na de bevalling.

Er is momenteel bij mij alleen mogelijkheid voor privé lessen bij jouw thuis.

Als je interesse heb mail gerust voor de mogelijkheid.

 

 

Het zijn vaste groepen die bestaan uit 12 lessen, inclusief een borstvoedings info avond, een partnerles, een kiss info avond en een terugkom uurtje met jullie baby’s na de bevalling. De kosten voor deze cursus zijn € 145.00 incl.

Sommige ziektekosten verzekeraars vergoeden ( een deel van ) de cursus kosten. Informeer naar de mogelijkheden bij jouw ziektekosten verzekeraar.

Ervaring met yoga is niet nodig om deel te kunnen nemen aan de lessen. Je kan je inschrijven via het inschrijfformulier op de site.

 

De Lessen

Er zijn momenteel alleen mogelijkheden voor prive lessen bij jouw thuis.

Mail of bel gerust voor informatie.

 

Individuele zwangerschaps begeleiding

Het is ook mogelijk om een individuele les te boeken, met of zonder je partner. De inhoud van de les word afgestemd op jouw/ jullie wensen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden daarvan.

Schrijf in voor Zwangerschaps yoga

 

Inschrijven

Schrijf in voor Zwangerschaps yoga

 

Inschrijven